Κακοκαιρία Μπάρμπαρα – Μαρουσάκης: Δυσκολότερη μέρα η Δευτέρα – Πώς θα κινηθεί ο χιονιάς

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζει στο Newsbomb.gr πως έρχεται μια πολύ δύσκολη μέρα με χιόνια να «σκεπάζουν» σχεδόν στο σύνολό της την Αττική - Όλες οι συστάσεις στους πολίτες για τη Δευτέρα (06/2) από την Πολιτική Προστασία

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα έχει φερει τους κατοίκους πολλών περιοχών της χώρας μας αντιμέτωπους με έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, την ώρα που ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός για να αντιμετωπίζει όποια προβλήματα προκύπτουν.

Τα δύσκολα ωστόσο δεν έχουν ακόμα περάσει, καθώς όπως προειδοποιεί μέσω του Newsbomb.gr o μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, το σκηνικό του καιρού θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες. «Θα έχουμε ισχυρή υποτροπή του καιρού από τις 11-12 το βράδυ της Κυριακής μέχρι και περίπου τις προμεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, με πολύ πυκνές χιονοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές του νομού Αττικής, στη Βοιωτία και την Εύβοια».

Διαβάστε επίσης: Σεισμός στην Τουρκία: Εκατοντάδες νεκροί και στη Συρία από τα τρομακτικά 7,7 Ρίχτερ

Πρόκειται για τον κύριο όγκο των καιρικών φαινομένων που φέρνει η «Μπάρμπαρα» ανέφερε ο κ. Μαρουσάκης, τονίζοντας ότι η Δευτέρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη ημέρα από την Κυριακή και ενδεχομένως όπως λέει να υπάρξουν περισσότερα προβλήματα.

Πηγή: Onsports.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από