Άγκυρα: Δεν δεχόμαστε εντολές για τους 2 Έλληνες αξιωματικούς

Η Τουρκία και η τουρκική δικαιοσύνη δεν δέχονται εντολές από οποιονδήποτε, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Αμπντουλχαμίτ Γκιούλ, όπως μεταδίδει η Yenisafak, με αφορμή το μήνυμα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, από το ελληνικό κοινοβούλιο για την απελευθέρωση των δύο Ελληνών στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη. Ο πρόεδρος της Κομισιόν είχε ζητήσει να […]

Η Τουρκία και η τουρκική δικαιοσύνη δεν δέχονται εντολές από οποιονδήποτε, δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Αμπντουλχαμίτ Γκιούλ, όπως μεταδίδει η Yenisafak, με αφορμή το μήνυμα του

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, από το ελληνικό κοινοβούλιο για την απελευθέρωση των δύο Ελληνών στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν είχε ζητήσει να βγουν το συντομότερο από τις τουρκικές φυλακές οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, καλώντας την Τουρκία να συμμορφωθεί.

«Δεν μπορεί η Τουρκία να ισχυρίζεται ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί αποτελούν απειλή για τη χώρα. Πρέπει να απελευθερωθούν» τόνισε.


Πηγή: UNFOLLOW

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από