Στο ευρωκοινοβούλιο εκ νέου η Μαρία Καρυστιανού – Θα μιλήσει σε εκδήλωση για τα Τέμπη

Η Μαρία Καρυστιανού θα συμμετάσχει και θα μιλήσει στην εκδήλωση «Σιδηροδρομική Τραγωδία των Τεμπών: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια»

Στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα βρεθεί εκ νέου η μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης και πρόεδρος του συλλόγου πληγέντων δυστυχήματος «Τέμπη 2023» Μαρία Καρυστιανού, όπου θα συμμετάσχει και θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Η εκδήλωση «Σιδηροδρομική Τραγωδία των Τεμπών: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου έπειτα από πρωτοβουλία της ευρωβουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έλενα Κουντουρά.

Ποιοι θα είναι κεντρικοί ομιλητές και ποιοι θα τοποθετηθούν με διαδικτυακή σύνδεση

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση -με φυσική παρουσία- θα είναι, εκτός της Μαρίας Καρυστιανού, η πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού TRAN του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Karima Delli, η επικεφαλής της Μονάδας Μεταφορών και Κινητικότητας της Γενικής Διεύθυνσης DG MOVE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Keir Fitch και ο βουλευτής Λάρισας και εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα Τέμπη Βασίλης Κόκκαλης.

Ακόμη, θα τοποθετηθούν με διαδικτυακή σύνδεση ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Μηχανοδηγών (Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης – ΠΕΠΕ) Κώστας Γενιδούνιας, ο ποινικολόγος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Θεόδωρος Μαντάς, οι νομικοί, εκπρόσωποι οικογενειών θυμάτων Ελεονώρα Γεωργίου και Γιώργος Ηλιόπουλος και η επιζήσασα τραυματίας Ευδοκία Τσαγκλή. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από