Κεφαλονιά: Διασωληνωμένος ο 3χρονος μετά από φωτιά στο σπίτι του

Ο μικρός υπέστη διπλό θερμικό έγκαυμα στους πνεύμονες σε φωτιά στο σπίτι του στην Κεφαλονιά.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο αγόρι μετά την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε μέσα στο σπίτι του στην Κεφαλονιά, το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο 3χρονος αρχικά νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Κεφαλονιάς, ώστε οι γιατροί να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες μετά την φωτιά και εν συνεχεία διακομίστηκε με C – 130 στο νοσοκομείο του Ρίο.

Διαβάστε επίσης: Καμπελά: To all-around παιχνίδι και η «ερυθρόλευκη» προϊστορία

Οι γιατροί εκεί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής των καπνών. Συγκεκριμένα ο μικρός υπέστη διπλό θερμικό έγκαυμα στους πνεύμονες.

Πέρα από τον 3χρονο, στο νοσοκομείο του Αργοστολίου μεταφέρθηκε και ο 4χρονος αδελφός του αλλά και ο 71χρονος παππούς τους, που και εκείνοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία στο σπίτι της οικογένειας στον Άγιο Ελευθέριο Αργοστολίου, το μεσημέρι της Τρίτης. Από την φωτιά προκλήθηκε πυκνός καπνός που ήταν ορατός από μεγάλη απόσταση.

Στο σημείο κλήθηκε και επιχείρησε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενη από 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα. Οι φλόγες, ωστόσο, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό του σπιτιού.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από