Μετρό: Κλείνουν για 5 μέρες τέσσερις σταθμούς

Οι εν λόγω σταθμοί του Μετρό θα παραμείνουν κλειστοί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εξαιτίας τεχνικών εργασιών για την εγκατάσταση δικτύου 5G

Κλειστοί θα παραμείνουν από τις 9 το βράδυ της Κυριακής (4/5), έως και την Πέμπτη (8/5) και μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας, τέσσερις σταθμοί στη Γραμμή 2 του Μετρό.

Οι εν λόγω σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εξαιτίας τεχνικών εργασιών για την εγκατάσταση δικτύου 5G.

Διαβάστε επίσης: Εκεί θα διεκδικήσει τη Euroleague ο Ολυμπιακός – Η εντυπωσιακή «Etihad Arena» που θα φιλοξενήσει το Final Four (pics, vids)

Συγκεκριμένα, κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί:

«Ελληνικό»
«Αργυρούπολη»
«Ηλιούπολη»
«Άλιμος»

Μετρό: Η ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται στο τμήμα «Άγιος Δημήτριος» – «Ανθούπολη».

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού δρομολογείται από τον ΟΑΣΑ η προσωρινή, κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ12.

Η αφετηρία και το τέρμα της ορίζεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού Μετρό «Άγιος Δημήτριος», μαζί με την αφετηρία της γραμμής 109.

Στον σταθμό «Ελληνικό» θα γίνεται επιβίβαση και αποβίβαση στη στάση «ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ» προς Γλυφάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από