«Ήταν απνοϊκή, άσφυγμη, με κόρες ματιών σε μυδρίαση»: Η ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού» για τον θάνατο της 16χρονης σε κλαμπ στο Γκάζι

«Τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα, έγινε κλήση στις Αρχές»

Νεκρή κατέληξε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής μία 16χρονη κοπέλα έξω από μαγαζί διασκέδασης στο Μεταξουργείο, όταν μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ένιωσε αδιαθεσία, βγήκε έξω από το κατάστημα και έπεσε λιπόθυμη στο πεζοδρόμιο.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ να την επαναφέρουν, η 16χρονη διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στον «Ευαγγελισμό», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της με πολλά να είναι είναι τα ερωτήματα σχετικά με το μοιραίο γεγονός.

Διαβάστε επίσης: Συναγερμός στον Άλιμο: 15χρονος έπαθε καρδιακή ανακοπή σε γυμναστήριο

Μυστήριο με τον θάνατο 16χρονης έξω από κλαμπ

Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ σε δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε πως ήταν το νοσοκομείο εκείνο που ενημέρωσε την αστυνομία για την υπόθεση. Ανακοίνωση εξέδωσε η 1η Υγειονομική Περιφέρεια για την 16χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στο Γκάζι.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από