ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κανονικά θα διεξάγονται από σήμερα τα δρομολόγια της γραμμής 6 του Τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα».
Σε πλήρη λειτουργία επανέρχονται από σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου οι στάσεις Τραμ «Λ. Βουλιαγμένης», «Ζάππειο» και «Σύνταγμα», σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Έτσι, αποκαθίσταται η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «Πικροδάφνη – Σύνταγμα», καθώς η προσωρινή διακοπή στο τμήμα στο τμήμα «Σύνταγμα – Φιξ» είχε γίνει κατόπιν αιτήματος της εταιρείας Ανάπλαση Δημοσίων Χώρων Α.Ε., προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ:
Σας ενημερώνουμε, ότι από την Πέμπτη 19 Μαρτίου τίθενται και πάλι σε λειτουργία οι στάσεις Τραμ «Λ. Βουλιαγμένης», «Ζάππειο» και «Σύνταγμα» και η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 Πικροδάφνη – Σύνταγμα.
Η κίνηση στο τμήμα Σύνταγμα – Φιξ είχε διακοπεί προσωρινά, μετά από αίτημα της Ανάπλασης Δημοσίων Χώρων Α.Ε. για την εκτέλεση έργων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από