Ο Χατζηνικολάου «έσπασε» το ρολόι στα exit polls!

O Νίκος Χατζηνικολάου έσπασε το ρολόι, καθώς στις 18.59 ο ΑΝΤ1 παρουσίασε τ’ αποτελέσματα, «προλαβαίνοντας» τους ανταγωνιστές του.

Το αποτέλεσμα, γνωστό εδώ και καιρό. Βλέπετε, οι Ευρωεκλογές που είχαν προηγηθεί σκάρτο 1.5 μήνα πριν δεν άφηναν περιθώρια για «παρερμηνείες»: η Νέα Δημοκρατία είχε σημαντικότατη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που σχεδόν… προδιέγραφε πειστική νίκη και στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Το ερώτημα του 1 εκατομμυρίου, λοιπόν, ήταν ποια θα είναι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και του, μέχρι σήμερα, κυβερνώντος κόμματος- πάνω ή κάτω από 10 μονάδες;

Η απάντηση θα δινόταν, σε πρώτη φάση, στα exit polls των τηλεοπτικών σταθμών τα οποία, παραδοσιακά, βγαίνουν στις 19:00 η ώρα.

19:00, είπαμε;

Γράψτε λάθος: όπως είχε συμβεί και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ο Νίκος Χατζηνικολάου έσπασε το ρολόι, καθώς στις 18.59 ο ΑΝΤ1 παρουσίασε τ’ αποτελέσματα, «προλαβαίνοντας» τους ανταγωνιστές του.

Κατά σειρά, μετά το κανάλι του Αμαρουσίου, ακολούθησαν τα exit polls των:

Alpha
OPEN
ΣΚΑΪ
Star

Φυσικά, πλέον, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα δεύτερα αποτελέσματα, τα οποία υπολογίζονται περίπου στις 9-10 το βράδυ της Κυριακής, όταν και θα υπάρξει μια πιο καθαρή εικόνα του αποτελέσματος.

Πηγή: Dailymedia.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από