Συνελήφθη παλαίμαχος παίκτης με 90 κιλά κάνναβης

Η Αστυνομία συνέλαβε σε έλεγχο, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ο οποίος μετέφερε και διακινούσε κάνναβη. Έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές.

Νέα καριέρα σε άλλο τομέα είχε αρχίσει παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία. Ο 45χρονος κατηγορείται για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε μετά από έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, στο Κορωπί.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές «πηγές», έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ο παλαίμαχος παίκτης να μεταφέρει μέσα σε αυτοκίνητο, για λογαριασμό αλλοδαπού συνεργού του, τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2 κιλών και 200 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Κατόπιν, διενεργήθηκε έρευνα σε οικία η οποία χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά για την απόκρυψη των ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 90 κιλά και 110 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, ανακαλύφθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 90 κιλά και 110 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
– Το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ
– Πλήθος νάιλον συσκευασιών και δύο μονωτικές ταινίες
– Δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει παλαιότερα την Αστυνομία για διάφορα αδικήματα. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών,

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από