Επιστροφή Τσουμάνη στον Άρη

Με την επιστροφή του Νίκου Τσουμάνη στις προπονήσεις, ο Δημήτρης Σπανός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση, συνεχίστηκε την Πέμπτη (8/2) η προετοιμασία του Άρη ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών (10/02, 15:00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2) και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο τεχνικός των κίτρινων θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα των Σερρών. Η αποστολή θα αναχωρίσει νωρίς το απόγευμα θα για την πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας.

Η προπόνηση της Πέμπτης (8/2) έγινε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ τα ευχάριστα αφορούν τον Νίκο Τσουμάνη,ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι κίτρινοι: «H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί Media Day ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Η Media Day θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου στις 11:30 και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα μιλήσει ο Μανώλης Τζανακάκης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από