Με special γάντια γίνεται… 100αρης ο Νόιερ

Η Adidas έφτιαξε ειδικά γάντια στον Μάνουελ Νόιερ, προκειμένου να γιορτάσουν από κοινού τις 100 εμφανίσεις του τερματοφύλακα στην Εθνική Γερμανίας.

Ο Μάνουελ Νόιερ είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει την 100η εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής Γερμανίας και η Adidas σκοπεύει να τον τιμήσει σχεδιάζοντας ειδικά γάντια για τον 36χρονο τερματφύλακα.

Αναλυτικότερα, ο κίπερ των Πάντσερ  σκοπεύει να φτάσει των τριψήφιο αριθμό συμμετοχών με την φανέλα της χώρας του και θα το κάνει είτε στα δύο φιλικά προετοιμασίας με Δανία (2/6) και Λετονία (7/6), είτε στα ματς του ομίλου-«φωτιά» με Γαλλία, Πορτογαλία Η

Το δημοφιλές brand ρούχων, λοιπόν, έχει σχεδιάσει έχει ετοιμάσει special γάντια για την συγκεκριμένη περίσταση, με την φωτογραφία τους να διαρρέει στο Τwitter από την ιστοσελίδα «Footy Headlines».

Ο Νόιερ θα γίνει ο 13ος παίκτης του κλαμπ των «100άρηδων» στην ιστορία της Γερμανίας και ο 1ος τερματοφύλακας στην ιστορία. Από τους εν ενεργεία παίκτες μόνο οι Λούκας Ποντόλσκι (130), Τόνι Κρόος (101) και Τόμας Μίλερ (100) έχουν καταγράψει περισσότερες συμμετοχές. Στο Νο1 παραμένει σταθερά ο Λόταρ Ματέους (150).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από