Παγκόσμιο-σοκ: Διεκόπη το Δανία-Φινλανδία

Ο Ερικσεν λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.

«Παγωμάρα». Ο Κρίστιαν Ερικσεν, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου του παιχνιδιού ανάμεσα στην Δανία και την Φινλανδία για την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του Euro 2020, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός προσπάθησε να κοντρολάρει την μπάλα, αλλά έχασε τις αισθήσεις του και βρέθηκε στο έδαφος, με τους συμπαίκτες του να τρέχουν στο σημείο και να ζητούν την είσοδο του ιατρικού τιμ στον αγωνιστικό χώρο.

Η εικόνα του Ερικσεν να βρίσκεται πεσμένος στο χορτάρι, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, προκάλεσε παγκόσμιο σοκ, με τους συμπαίκτες του, τους αντιπάλους του και όσους είναι στο γήπεδο να κρατούν το κεφάλι τους. Εικόνες σοκ, που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Το παιχνίδι έχει διεκοπή για ιατρικούς λόγους, όπως  αναφέρει χαρακτηριστικά η UEFA στην live ενημέρωση για τον αγώνα, με τα μεγάφωνα να καλούν τον κόσμο που είναι στο γήπεδο να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από