Άρης : Υπερηχογράφημα ο Ιντζόγλου

Η συμμετοχή του Λευτέρη Ιντζόγλου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα. Ο Έλληνας μέσος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις (υπερηχογράφημα) προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Ακόμα ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται στη μεσημεριανή προπόνηση να κάνει τις […]

Η συμμετοχή του Λευτέρη Ιντζόγλου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα. Ο Έλληνας μέσος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις (υπερηχογράφημα) προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

Ακόμα ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται στη μεσημεριανή προπόνηση να κάνει τις πρώτες του δοκιμές σε ότι αφορά τη ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα της Δευτέρας. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Βαλεριάνο και Μπούρμπο, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Σόουζα.

Το πιθανότερο είναι ότι το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη θα κάνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Πέτρος Κανακούδης. Δείχνει άλλωστε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις και θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Τζανακάκης θα χρησιμοποιηθεί στο δεξί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από