Άρης : Στην ενδεκάδα Κανακούδης, Νίκιτς και Κάσος

Αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του αγώνα με τον Εργοτέλη αναμένεται να κάνει ο Δημήτρης Σπανός.

Οι Πέτρος Κανακούδης, Μπράνε Νίκιτς και Πασχάλης Κάσος αναμένεται να είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Δημήτρης Σπανός θα συνεχίσει και σήμερα τις δοκιμές του, φαίνεται, όμως, ότι θα κάνει αρκετές αλλαγές, άλλες αναγκαστικές και άλλες όχι.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ιντζόγλου και Πασά, αλλά και τους τιμωρημένους Μπούρμπο και Βαλεριάνο. Ακόμα, αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ούγκο Σόουζα, που υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου. Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Αναγνωστόπουλος. Οι Τζανακάκης, Δεληζήσης, Μαραγκός και Κανακούδης (από δεξιά προς τα αριστερά) θα είναι η τετράδα στην άμυνα, ενώ οι Μουμίν και Νίκιτς θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ. Ο Κάσος αναμένεται να επιστρέψει στη ενδεκάδα και να καλύψει το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, ο Πλατέλλας το δεξί, ενώ ο Παυλίδης θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου.

Τέλος, ο Διαμαντόπουλος θα αγωνιστεί στη κορυφή της επίθεσης. Ο Δημήτρης Σπανός, πάντως, δοκίμασε και σχήμα με τον Μουμίν μοναδικό αμυντικό χαφ και μπροστά του τους Παυλίδη και Χαντί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση στον πάγκο θα μείνει ο Νίκιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από