ΟΦΗ : Και ο Λεάλ μέσα

Με τον Σέρχιο Λεάλ να μπαίνει στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς του ΟΦΗ με την Παναχαϊκή, αναχώρησαν για την Πάτρα το πρωί της Παρασκευής (30/3) οι Κρητικοί.

Τις τελευταίες ημέρες η συμμετοχή του Σέρχιο Λεάλ κόντρα στην Παναχαϊκή μπορεί να ήταν αμφίβολη, λόγω ενοχλήσεων που αισθανόταν ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, αλλά ο Νίκος Παπαδόπουλος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς απέναντι στους Πατρινούς που θα γίνει το Σάββατο (31/3).

Το καλό για τους Κρητικούς είναι πως πέραν από τους μακροχρόνια τραυματίες, Μανώλη Μονιάκη και Μανώλη Παπαστεριανό, δεν έχουν κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

Έτσι, ο Παπαδόπουλος μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα, ώστε να δει τον ΟΦΗ να παίρνει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στη Super League.

Η αποστολή του ΟΦΗ:

Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης,Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Eκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Μονιάκης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παπατόλιος, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από