Βετούλας: «Όλη η κατηγορία κόντρα στον Ηρακλή»

Ο Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στην διαφορά δυναμικής ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Προμηθέα, ενώ τόνισε πως ο αγώνας κόντρα στον Ηρακλή θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Προμηθέα, όπου ο Απόλλων Πάτρας ηττήθηκε με 80-60. Αρχικά, τοποθετήθηκε σχετικά με τις απουσίες που αντιμετώπιζε η ομάδα του και σαφέστατα για την διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων:

«Έπαιξε ρόλο η διαφοράς δυναμικότητας που έχουμε με τον Προμηθέα. Από ‘κει και πέρα, η λειψή εβδομάδα προετοιμασίας που είχαμε, δεδομένων των απουσιών που είχαμε λόγω της ίωσης των παιδιών. Φάνηκε και στο γήπεδο αυτό σε άμυνα κι επίθεση, όπως κι η απώλεια της τελευταίας στιγμής, του Ντέιβις», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Στο τέλος έβαλε στην εξίσωση τον Ηρακλή (26/3), όπου δήλωσε πως η μεταξύ τους αναμέτρηση θα κρίνει την παραμονή στην Stoiximan Basket League και έδωσε την δική του εκδοχή πως ο Ντέιβις θα είναι διαθέσιμος ενόψει των επόμεων αγώνων:

«Για εμάς το επόμενο παιχνίδι είναι όλη η κατηγορία (σ.σ. με τον Ηρακλή στις 26/3). Έχουμε τρία παιχνίδια συνεχόμενα στην έδρα μας. Κάνοντας τις νίκες που πρέπει, θα μείνουμε στην κατηγορία. Θεωρώ πως ο Ντέιβις θα επιστρέψει σίγουρα κι ελπίζω τα παιδιά που αντιμετώπισαν την ίωση να εμφανιστούν καλύτερα στη συνέχεια», κατέληξε ο έμπειρος κόουτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από