Πανσερραϊκός – Αιγινιακός 1-2

Η ομάδα του Αιγινίου αν και ισοφαρίστηκε στο 89’ σε 1-1 από τον Πανσερραϊκό, σκόραρε στο 93’ και πήρε μια σπουδαία νίκη – Ματσάρα και ισοπαλία 3-3 στο Αν. Καρδίτσας – Κισσαμικός.

Μία από τις πιο σημαντικές νίκες του στη φετινή σεζόν πέτυχε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/04) ο Αιγινιακός, ο οποίος κέρδισε εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό με 2-1, για την 28η αγωνιστική και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη για την παραμονή στη Football League.

Η ομάδα του Αιγινίου στο 44’ προηγήθηκε 1-0 με το γκολ του Πέριτς, ωστόσο, στο 89′ ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ενομό. Ο επιθετικός των Σερρέων, εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία πάσα του Παπουτσογιαννόπουλου και έφερε στα ίσια το ματς. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, στο 93’ ο Γιαζιτζόγλου έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Σοφιάνη και αυτός έκανε 2-1 για τον Αιγινιακό!

Ένα τρίποντο, με το οποίο η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη κατάφερε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για την παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός, που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, βρίσκεται σε δεινή θέση και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Αιγινιακός πλέον έχει 35 βαθμούς, όσους έχει και η 12η Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ο Πανσερραϊκός έμεινε στην 14η θέση και στους 28 πόντους.

Ματσάρα και 3-3

Στο άλλο ματς που διεξήχθη το μεσημέρι, Αναγέννηση Καρδίτσας και Κισσαμικός ήρθαν ισόπαλοι 3-3. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο 3-0,  με δύο γκολ του Ξύδα και ένα του Ζαν Μπατίστ Λέο, αλλά οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος αντέδρασαν και κατάφεραν να κλέψουν το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 63’ ο Σουντουρά μείωσε σε 3-1, στο 72’ ο Τζέκος έκανε το 2-3 και στο 89’ ο Πλαβούκος διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής: 

Τετάρτη 25 Απριλίου 

Αναγέννηση Καρδίτσας – Κισσαμικός 3-3
Πανσερραϊκός – Αιγινιακός 1-2
Δόξα Δράμας – Απόλλων Πόντου 17:00
Σπάρτη – Τρίκαλα 17:00
Άρης – Απόλλων Λάρισας 17:00
Παναχαϊκή – ΑΕ Καραϊσκάκης 17:00

Πέμπτη 26 Απριλίου 

ΟΦΗ – Παναιγιάλειος 17:00

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από