Άρης : Ατομικό και πάλι ο Μιλούνοβιτς

Μετά το ματς με τον Απόλλωνα ο Άρης στρέφει την προσοχή του σε αυτό με την ΑΕ Καραϊσκάκης την προσεχή Κυριακή.

Μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε σήμερα (Πέμπτη 26/4) το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Αρη. Φυσικά διάστημα για ξεκούραση δεν υπάρχει καθώς ακολουθεί η κυριακάτικη αναμέτρησης με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Δημοτικό γήπεδο Αγ. Αναργύρων Άρτας (29/04, 17:00), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς (διάταση στο δικέφαλο), που ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Εξάλλου την Παρασκευή (27/4), θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη (απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο).

Να θυμίσουμε οτι με δύο βαθμούς ο Αρης εξασφαλίζει την άνοδό του και μαθηματικά.

Τέλος να σημειώσουμε ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί Media Day ενόψει του αγώνα με την ηπειρωτική ομάδα. Θα ξεκινήσει στις; 14:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα μιλήσει ο Μπράνισλαβ Νίκιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από