Πρωταθλητής ο ΟΦΗ, υποβιβάστηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Football League, αφού επικράτησε με 5-0 της Σπάρτης στο Γεντί Κουλέ. Στην Γ’ Εθνική υποβιβάστηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία δέχθηκε γκολ-μαχαιριά από τον Άρη στις καθυστερήσεις.

Στην πρώτη θέση της Football League τερμάτισε ο ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε τη Σπάρτη με 5-0 την ώρα που οι φιλοξενούμενοι πανηγύριζαν την παραμονή τους στην κατηγορία χάρη στο απρόσμενο «δώρο» του Άρη.

Πρωταγωνιστής για τους Κρητικούς ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ο πρώτος σκόρερ της Football League, Δημήτρης Μάνος, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 27 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Άρη, πήρε τη δεύτερη θέση. Οι «κίτρινοι» πήραν το τρίποντο στις καθυστερήσεις με αντίπαλο την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, καθώς ο Λώττας σκόραρε από την άσπρη βούλα και έδωσε τη χαριστική «βολή» στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Παναχαϊκή νίκησε εκτός έδρας τον Αιγινιακό με 2-0. Σκόρερ για τους Πατρινούς ήταν οι Αντωνακόπουλος και Κυνηγόπουλος. Μεγάλο «διπλό» στις Σέρρες για τη Δόξα Δράμας με 3-4 σ’ ένα «χορταστικό» παιχνίδι. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη το γκολ του Αρναρέλλη που έκρινε την αναμέτρηση. Άνετη νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας με 3-1 επί της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής της Football League θα πέσει αύριο στις 17:00 με τον αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα μεταξύ της Καλλιθέας και του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής της Football League:

ΟΦΗ-Σπάρτη 5-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Άρης 0-1

Αιγινιακός-Παναχαϊκή 0-2

Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας 3-4

Απόλλων Λάρισας-ΑΕ Καραϊσκάκης 3-1

Δείτε τη βαθμολογία της Football League:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από