Παναιτωλικός: Με 5 απουσίες στη Τούμπα οι Αγρινιώτες

Οι εκλεκτοί του Γιάννη Πετράκη για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δύσκολη αποστολή έχει ο Παναιτωλικός, ο οποίος φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα για την 11η αγωνιστική του Super League (12/11, 17:30). Ο προπονητής των Αγρινιωτών, Γιάννης Πετράκης, έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του, από την οποία απουσιάζουν πέντε ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα, ο 63χρονος τεχνικός δε μπορεί να υπολογίζει στους μακροχρόνια τραυματίες, Καρέλη και Μπακάκη, στον Μπαλντασάρα ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και στον Βοίλη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Επίσης εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Χουάνπι, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής κόντρα στο Δικέφαλο του Βορρά. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Φακούντο Πέρες, αφού δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα.

Διαβάστε επίσης:OΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Όρθιοι στο «Γεντί Κουλέ» οι Γιαννιώτες

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες κόντρα σε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, ενώ βρίσκεται στη 13η θέση με μόλις 6 βαθμούς.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Μπελεβώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

&nbs

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από