Winmasters.gr : Η… απόβαση των Εγγλέζων στο Βόλγκογκραντ!

Τυνησία-Αγγλία live με τεράστια γκάμα αγορών!

Η Αγγλία ξεκινάει και αυτή τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο με αντίπαλο την Τυνησία, με στόχο φυσικά τη νίκη, ώστε να περιμένει στη γωνία την άλλη μεγάλη δύναμη του Ζ΄ Ομίλου, το Βέλγιο! Η winmasters.gr θα βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση με την αρένα του Βόλγκογκραντ, για να καλύψει την αρχή της προσπάθειας των «Λιονταριών» στο φετινό Μουντιάλ με πλήθος στοιχηματικών επιλογών* και έξυπνες ειδικές αγορές* για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους!

Μέσα σε μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα, τα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters.gr θα έχουν την ευκαιρία να βρουν περισσότερα από 200 στοιχήματα* για Ημίχρονα*, Παίκτες*, Γκολ*, Περίοδο 1ου Γκολ*, Κόρνερ* και Κάρτες* σε άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις*, διατηρώντας πάντα τη δυνατότητα για γρήγορες αγορές (fast markets)* και cash out*.

Παράλληλα, στις αγορές παικτών* υπάρχει μια μεγάλη λίστα υποψήφιων πρώτων, αλλά και τελευταίων σκόρερ* , με την εταιρεία να δίνει τη δυνατότητα για ακριβή πρόβλεψη του τρόπου* με τον οποίο θα σκοράρει ένας παίκτης και από τις 2 ομάδες. Για παράδειγμα, ο Χάρι Κέιν θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα; Και αν ναι, πώς; Με σουτ*, κεφαλιά* ή με απευθείας εκτέλεση φάουλ*;

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από