Μαραντόνα : «Δεν θα μπορούσα να φύγω»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε και αποκάλυψε πως ο γιατρός που τον εξέτασε στο ημίχρονο του είπε να φύγει από το γήπεδο. «Πως θα μπορούσα να το κάνω αυτό» αναρωτήθηκε ο Ντιεγκίτο.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πανηγύρισε με έντονο και χαρακτηριστικό τρόπο τη νίκη – πρόκριση της Αργεντινής στην επόμενη φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο κατέρρευσε μετά το τέλος του αγώνα της Αργεντινής με τη Νιγηρία. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αγίας Πετρούπολης αλλά δεν χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή και έφυγε με προορισμό την Μόσχα. Στη διάρκεια της πτήσης μάλιστα φρόντισε να απολαύσει και πίτσα.

Ο Μαραντόνα περιέγραψε στο Instagram τι του συνέστησε ο γιατρός που τον εξέτασε στην διάρκεια του ημιχρόνου, αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και ζητώ συγνώμη που σας ανησύχησα. Αισθανόμουν πόνους στον αυχένα και λιποθύμησα.

Ο γιατρός που με εξέτασε μου είπε πως έπρεπε να φύγω από το γήπεδο, να μην παρακολουθήσω όλο το παιχνίδι. Να φύγω πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο. Ήθελα όμως να μείνω. Η Αργεντινή τα έπαιζε όλα για όλα, δεν θα μπορούσα να φύγω. Πως θα μπορούσα να το κάνω αυτό;» ανέφερε στο μήνυμα του ο θρυλικός Μαραντόνα.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από