Η εθνική Αργεντινής θα μείνει σε ξενοδοχείο με θέα γιγάντιο γκράφιτι του Ρονάλντο!

Η εθνικής Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι έχει κλείσει δωμάτια για τη διαμονή της σε ξενοδοχείο του Καζάν, το οποίο έχει θέα ένα γιγάντιο γκράφιτι του Κριστιάνο Ρονάλντο που κλείνει το μάτι!

Μια απίθανη συγκυρία φέρνει τον Λιονέλ Μέσι να ξυπνάει κάθε πρωί βλέποντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο να του κλείνει το μάτι και να τον… καλημερίζει!

Τι έχεις συμβεί; Λίγες ώρες μετά την πρόκριση των Αργεντινών στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η «αλμπισελέστε» έχει κλείσει για τη διαμονή της δωμάτια σε ξενοδοχείο του Καζάν, ακριβώς απέναντι από το οποίο βρίσκεται ένα γκράφιτι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κλείνει το μάτι!

Καλλιτεχνικά μιλάμε για ένα άκρως εντυπωσιακό σκίτσο, το οποίο όμως θα δημιουργεί… ανάμεικτα συναισθήματα στους Αργεντινούς. Ποιος ξέρει; Ίσως να λειτουργήσει και ως κίνητρο.

Η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι κέρδισε τη Νιγηρία με 2-1 την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, με γκολ του Ρόχο στο 86’, έτσι προκρίθηκε στους «16» του θεσμού, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Γαλλία το προσεχές Σάββατο (30/06, 17:00).

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία με το γκράφιτι που απεικονίζει τον Ρονάλντο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από