Tσερτσέσοφ : «Δεν είχαμε τους καλύτερους παίκτες, όμως ήμασταν ομάδα»

Ο Στάνισλαβ Τσερτσέφοφ μίλησε για τον αποκλεισμό της Ρωσίας από την Κροατία τονίζοντας πως καθένας από τους 23 παίκτες των οικοδεσποτών έδωσε τα πάντα.

Η Ρωσία αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Κροατία και δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρόλα αυτά οι διοργανωτές έφτασαν αρκετά κοντά και ο τεχνικός της Ρωσίας, Στάνισλαβ Τσερτσέφοφ, μόνο καλά λόγια είχε να πει για την προσπάθεια των παικτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είχαμε τους καλύτερους παίκτες, όμως ήμασταν ομάδα. Ο καθένας από τους παίκτες αξίζει τον σεβασμό, ο καθένας από τους είκοσι τρεις παίκτες έδωσε τα πάντα» δήλωσε ο 54χρονος, πρώην τερματοφύλακας και νυν προπονητής της Ρωσίας.

Αναφερόμενος στον προημιτελικό με την Κροατία, σημείωσε: «Είναι κρίμα που χάσαμε, νομίζω ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Παίξαμε όπως σχεδιάσαμε, όμως τα γκολ που δεχθήκαμε, έπρεπε να τα αποφύγουμε. Αλλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι ευγνώμων προς τους παίκτες και στους φιλάθλους για την υποστήριξή τους, χάρη σε αυτούς μπορέσαμε να φθάσουμε μέχρι εδώ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από