Αιγινιακός – Απόλλων Πόντου 2 – 1

Ο Αιγινιακός έκανε σπουδαία ανατροπή κόντρα στον Απόλλων Πόντου (2-1) με τον Σοφιάνη να δίνει το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του τη φετινή σεζόν

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αιγνιακός κόντρα στον Απόλλων πόντου επικρατώντας 2-1 με ανατροπή και έτσι πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, μετά από γέμισμα του Καλαϊτζίδη, κεφαλιά πάσα του Χασομέρη και ο Κυβελίδης εκτός περιοχής με το δεξί σούταρε και αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα.

Η απάντηση από πλευράς Αιγινιακού ήρθε άμεσα. Στο 30’, ο Ζούρκος έδωσε στον Γκατσολάρι και εκείνος με εξαιρετικό πλάσε εκτός περιοχής έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 76’ το λάθος του Γεωργιάδη κόστισε ακριβά στην ομάδα του, ο Ζούρκος του έκλεψε την μπάλα και ο Σοφιάνης με πλασέ χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ο Αιγινιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ για τον Απόλλων Πόντου ήταν η πρώτη ήττα στη φετινή Football League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 89′ ο διαιτητής απέβαλλε τον Κώστα Γεωργιάδη και Δημήτρη Καλαΐτζίδη για διαμαρτυρία.

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Βλάχος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Αντωνιάδης, Γκατζολάρι, Ζούρκος (81′ Ντόγος), Τσολακίδης, Παπαδόπουλος (64′ Δωματάς), Σοφιάνης

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν΄Λουντούλου, Καλαϊτζίδης (80′ Καλογέρης), Καπίας, Κυβελίδης, Βεργώνης, Χασομέρης, Σαμαράς, Ντούνγκα (64′ Φάμπιος)

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Στεφανής (Καρδίτσας)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από