Εργοτέλης – Βόλος 2-0

Ο παθιασμένος Εργοτέλης κατάφερε να επικρατήσει του άνευρου Βόλου με 2-0, και να τον υποχρεώσει στην τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Νίκη του Απόλλωνα Λάρισα κόντρα στον Ηρακλή με 1-0, ο οποίος μείωσε την διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Βόλος ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στην Super League, πλέον νιώθει την καυτή ανάσα του Απόλλωνα Λάρισας στον σβέρκο του. Ο πρώτοπορος της βαθμολογίας άφησε βαθμούς και στην Κρήτη μετά την ήττα από τον Εργοτέλη με 2-0, ενώ ο Απόλλωνας μετά την νίκη επί του Ηρακλή (1-0),ο οποίος παραπαίει στο πρωτάθλημα, έδωσε νέο ενδιαφέρον, μειώνοντας στην διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Εργοτέλης – Βόλος 2-0

Ο Εργοτέλης το ήθελε περισσότερο και το πήρε. Η ομάδα της Κρήτης πραγματοποίησε εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και με τα γκολ του Ροβίδη στο 53΄ και του Έφορντ στο 63΄ πήρε την νίκη, βάζοντας τέλος στο σερί των πέντε συνεχόμενων παιχνιδιών χωρίς νίκη. Από την άλλη, ο Βόλος έμεινε χωρίς το θετικό αποτέλεσμα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Παναχαϊκή – Αήττητος Σπατών 2-1

Η ομάδα της Πάτρας έκανε το καθήκον της και επικράτησε του Αήττητου Σπατών με 2-1, βάζοντας πλώρη για την δεύτερη θέση. Οι Πατρινοί προηγήθηκαν πέντε λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου ημίχρονου με τον Κολ. Στο 51΄ ο Παπατόλιος έκανε το 2-0 για την ομάδα του, βάζοντας έτσι στέρεες βάσεις για την νίκη της. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Δόξα Δράμας – Κέρκυρα 0-1

Ζωντανή με την σειρά της για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης έμεινε η Κέρκυρα. Οι Φαίακες κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση την ομάδα της Δράμας με το γκολ του 87΄. Η Κέρκυρα κατάφερε να πάρει την νίκη μετά από καιρό.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Εργοτέλης – Βόλος 2-0

Παναχαϊκή – Αήττητος Σπάτων 2-1

Δόξα Δράμας – Κέρκυρα 0-1

Τρίκαλα – Σπάρτη 1-0

Αιγινιακός – Καραϊσκάκης 1-2

Απόλλων Λάρισας – Ηρακλής 1-0

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από