Χατζηδιάκος: «Πρέπει να δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε για το παιχνίδι της Εθνικής με τη Φινλανδία, τονίζοντας ότι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πρέπει να δουλεύει ο ένας για τον άλλον.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε για το ματς με την Φινλανδία, για την εικόνα της Εθνικής στην Αρμενία αλλά και για το τι πρέπει να κάνουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Φινλανδία, το τελευταίο για την προκριματική φάση του Euro2020, πως πρέπει όλοι να δουλεύουν ο ένας για τον άλλον στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για να έρθουν τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα μία καλή εμφάνιση, να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε. Στην Ιταλία παίξαμε καλά, τη Βοσνία την κερδίσαμε με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο αγώνας με την Αρμενία ήταν σημαντικός να δείξουμε τι αξίζουμε. Τώρα και με τη Φινλανδία θέλουμε μία καλή εμφάνιση»

Για το αν έχει μεγαλύτερη σημασία μία ακόμα καλή εμφάνιση ή μία ακόμα νίκη: «Δεν ήταν κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό που μας βοήθησε πολύ ήταν να μιλάμε καλά μέσα στον αγώνα. Να δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Τα λάθη επιτρέπονται αρκεί όταν γίνονται να βοηθάει ο συμπαίκτης να διορθωθεί».

Για τον αγώνα με τη Φινλανδία: «Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και από τη Φινλανδία που προκρίθηκε».

Για τον Πούκι: «Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος αλλά να κάνουμε αυτό που μας δείχνει ο προπονητής μας»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από