My Style Rocks: Νέες αιχμές της Janna για την Κιάρα -«Θα της βάζω 2-3 μέχρι να τη δω να προσπαθεί μόνη της»

Νέες αιχμές άφησε η Janna Sireac για την Κιάρα Μαρκέζι, υπονοώντας ότι δεν δημιουργεί μόνη τα λουκ της στο My Style Rocks.

Η Κιάρα εμφανίστηκε στο My Style Rocks με ένα ανοιξιάτικο λουκ, έτοιμη να πάει σε ένα απογευματινό πάρτι σε ταράτσα. Η Janna της έβαλε δύο, εξηγώντας τους λόγους που θα βάζει 2 και 3 κάθε φορά. «Γενικά, το έχω πει νομίζω, θα βάζω στην Κιάρα 2-3 μέχρι να δω την Κιάρα. Δεν μπορώ ξαφνικά να αλλάξω, τα έχω πει από πριν αυτά και είναι εκτός εποχής. Μου αρέσει, δεν είναι ότι δεν μου αρέσει είναι περιοδικό».

Η Κατερίνα Στικούδη ζήτησε διευκρινίσεις από την Janna, με την παίκτρια του My Style Rocks να λέει: «Μέχρι να δω την Κιάρα να προσπαθεί μόνη της και να κάνει τα δικά της τα λάθη». Τότε, η Κιάρα απάντησε: «Νομίζω αυτό έχει παλιώσει πια. Ολο αυτό ότι κάποιος με ντύνει, ότι κάποιος μου το κάνει».
Βίντεο: Η Janna κατά της Κιάρας στο My Style Rocks

«Παλιό είναι αλλά δεν βλέπω να έχει αλλάξει», επέμεινε η Janna. Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Janna υποστηρίζει στο πλατό του My Style Rocks ότι η Κιάρα έχει στυλίστα που επιμελείται τα λουκ της.

https://www.facebook.com/GrMyStyleRocks/videos/629448204533018/

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από