Λάκης Γαβαλάς: Ο κορωνοϊός «του πάει πολύ!»

Tα Ημερολόγια Καραντίνας του από το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, του δίνουν δικαιωματικά τον τίτλο του πιο εκκεντρικού Αθηναίου που έχει εφεύρει τον εαυτό του

Το My Style Rocks έχει σταματήσει. Προσωρινά. Τα μαγαζιά είναι κλειστά. Προσωρινά. Τα κοσμικά καλέσματα άκυρα (άνω των 10 ατόμων συναθροίσεις, απαγορεύονται). Προσωρινά. Η social life δεν υπάρχει. Η κυκλοφορία εκτός σπιτιού επιτρέπεται μόνο για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Ζούμε στην εποχή του κορωνοϊού. Και κάπου εδώ, ο Λάκης Γαβαλάς δικαιούται να έχει πάθει στερητικό. Καραντίνα και Λάκης Γαβαλάς δεν γίνεται. Μένουμε σπίτι και Λάκης Γαβαλάς, επίσης δεν γίνεται. Ή μήπως γίνεται;

Έγκλειστος στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, με φόντο τον Άγιο Διονύσιο στη Σκουφά, ο πάντα απρόβλεπτος Λάκης Γαβαλάς, ο άνθρωπος που έχει εφεύρει τον εαυτό του, ο επιχειρηματίας που μπορεί να αναγεννηθεί ακόμη και μετά από μια θεαματική πτώχευση ή και μια επώδυνη φυλάκιση, στρέφεται στο instagram και ανταγωνίζεται την πιο viral εκδοχή του κάθε μέρα.

Τα Ημερολόγια Καραντίνας του ξεπερνούν σε σουρεαλισμό και φαντασία ακόμη και τον πρωτεργάτη Νταλί. Με απροσδόκητα καπέλα, αξεσουάρ, εκκεντρικά outfits, εξομολογητικούς μονολόγους, απίθανες σκέψεις και «ταξίδια του μυαλού» του, ζει και μοιράζεται με τους followers του την πολυτέλεια της απομόνωσης, αφηγείται τα δικά του παραμύθια αν και σε κάποιο post παραδέχεται ότι «η τρέλα μου αυτή τη στιγμή αναπροσαρμόζεται…» . Το σύνθημά του είναι πειθαρχία. Αυτοσυγκέντρωση. Και restart.

Κάντε scroll down με δική σας ευθύνη! LOL

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από