Οπαδός του Άρη πολεμάει κατά του ISIS!

Φωτογραφίες που δημοσίευσε ένας άνδρας, ο οποίος είναι οπαδός του Άρη, τον δείχνουν να κρατάει ένα καλάσνικοφ και στη μέση του να έχει ραμμένο το σήμα της αγαπημένης του ομάδας.

Ο οπαδός του Άρη φαίνεται πως έχει γράψει και συνθήματα σε τοίχους στη Ράκκα. Ο άνδρας, σύμφωνα με την εφημερίδα Το Έθνος είναι κάτοικος Αθήνας, αλλά η αγαπημένη του ομάδα είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης. Δεν κρύβει την αγάπη του ακόμη και στη φωτιά του πολέμου.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβασε στη σελίδα του στο facebook ο πρώην βουλευτής Βαγγέλης Διαμαντόπουλος υπάρχουν και συνθήματα γραμμένα σε τοίχους που αναφέρουν “Θεός είναι μόνο ένας, Άρης 1914 και ΑΡΗΣ Αρ Ρακκα Συρία 2017.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, ο οπαδός του Άρη εγκατέλειψε τη χώρα μας για να πολεμήσει κατά του ISIS στη Συρία στο πλευρό των Κούρδων μαχητών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από