Σπάρτη : Δέχτηκε ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών

Η Σπάρτη τιμωρήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με τετραπλή αφαίρεση τριών βαθμών, συνολικά 12, καθώς δεν έχει εξοφλήσει τους Ροβίθη, Παπαχρήστο, Αναστασόπουλο και Σιώπη.

Σε τρομερά δύσκολη θέση βρίσκεται η Σπάρτη, καθώς απειλείται με άμεση αφαίρεση 12 βαθμών! Η ομάδα της Λακωνίας τιμωρήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε μια από τις περιπτώσεις των Ροβίθη, Παπαχρίστου, Αναστοασόπουλου και Σιώπη, οι οποίοι δεν έχουν εξοφληθεί.

Η Σπάρτη, πλέον, έχει προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών για να αποπληρώσει τα χρέη της προς τους τέσσερις ποδοσφαιριστές και να γλιτώσει την τιμωρία. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Θωμά Γράφα βρίσκεται στην 5η θέση της Football League, έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς.

Αναλυτικά η απόφαση: 

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Εμμανουήλ Ρoβίθη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 538/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστάσιου Παπαχρήστου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 537/2017τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευάγγελου Αναστασόπουλου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 531/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου Σιώπη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 532/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από