Με πίστη στα ποδοσφαιρικά θαύματα στο Νότιγχαμ (vids, pics)

Η Φόρεστ καλωσόρισε στο διοικητικό επιτελείο της τον βραβευμένο κινηματογραφιστή, παραγωγό και σκηνοθέτη Τζόνι Οουεν.

Ο Τζόνι Οουεν δε χρειάζεται συστάσεις για το ποδοσφαιρικό κοινό της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς πρόκειται για τον 47χρονο βραβευμένο Ουαλό κινηματογραφιστή, παραγωγό και σκηνοθέτη, ο οποίος μεταξύ άλλων έφερε εις πέρας μια από τις καλύτερες ταινίες με θέμα το ποδόσφαιρο, το «I believe in miracles» που πραγματεύεται το μοναδικό στα χρονικά επίτευγμα των Ρεντς, οι οποίοι μολονότι κατέκτησαν μία φορά το πρωτάθλημα Αγγλίας (1978) στέφθηκαν δύο φορές πρωταθλητές Ευρώπης (1979, 1980) υπό την καθοδήγηση του εμβληματικού Μπράιαν Κλαφ.

Η αγγλική ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, τη Τσάμπιονσιπ, καλωσόρισε τον Τζόνι Οουεν στο διοικητικό επιτελείο και μάλιστα με διευθυντικό ρόλο. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας που όπως είναι γνωστό έχει περάσει στην ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Τζόνι Οουεν θα εμπλακεί σε όλα τα κομμάτια της επικοινωνίας του συλλόγου, στην παραγωγή των βίντεο καθώς και σε ό,τι έχει να κάνει με την προβολή της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Από το περασμένο καλοκαίρι πάντως, ο Τζόνι Οουεν είχε καταφέρει να αλλάξει το κλίμα στα εντός έδρας ματς της Φόρεστ, όταν όπως παραδέχτηκε «ο πρόεδρος Νίκολας Ράνταλ και ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Βρέντζος μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά μου και μου ζήτησαν να ετοιμάσω ένα βίντεο που θα παίζει πριν από την έναρξη των αγώνων».

Ο Οουεν έφτιαξε μια καταπληκτική σύνθεση των «μαγικών» στιγμών που έχουν ζήσει οι Ρεντς στο παρελθόν, το οποίο υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη το κοινό της Φόρεστ, ένα βίντεο το οποίο παίζει αμέσως προτού αναλάβουν δράσει οι οπαδοί στο «Σίτι Γκράουντ» τραγουδώντας τη δική τους έκδοση του «Mull of Kintyre» που αποτελεί και ανεπίσημο ύμνο της ομάδας.

Το νέο διοικητικό στέλεχος της Φόρεστ είχε δηλώσει από το καλοκαίρι όταν και άρχισε να παίζεται το βίντεο που είχε ετοιμάσει ο ίδιος στο «Σίτι Γκράουντ» εντυπωσιασμένος από το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας λέγοντας ότι «όταν τους γνώρισα μου έκανε τρομακτική εντύπωση η σαφήνεια του πλάνου που έχουν για τον σύλλογο. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στο επίκεντρο κάθε κίνησής τους είναι οι φίλαθλοι της ομάδας και αυτό που επαναλάμβαναν συνεχώς ήταν «πώς θα νιώσουν οι φίλοι της ομάδας». Για εμένα δεν είναι μυστικό ότι λατρεύω τους οπαδούς της Φόρεστ».

https://www.facebook.com/officialnffc/videos/1832276593483444/

https://www.youtube.com/watch?v=d4_6hVPyKZw

«ΚΛΙΚ» ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από