Απίστευτοι Νετς: Πέτυχαν triple double μετά από… 633 αγώνες! (vid)

Μετά από 8 περίπου χρόνια και 633 αγώνες της Λίγκας, οι Μπρούκλιν Νετς είδαν για πρώτη φορά παίκτη του ρόστερ τους να πετυχαίνει triple double.

Οι Μπρούκλιν Νετς, αν και ήταν ένα πρότζεκτ πολλά υποσχόμενο στο ξεκίνημά του, έχουν εξελιχθεί σε μια από τις χειρότερες ομάδες της Λίγκας τα τελευταία χρόνια. Το ίδιο και φέτος αφού βρίσκονται στη 13η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και 25οι στις 30 ομάδες της Λίγκας.

Λογικό λοιπόν και οι παίκτες που απαρτίζουν το εκάστοτε ρόστερ των Νετς, να μην είναι… ακριβώς από το πάνω ράφι. Όμως από το σημείο αυτό, μέχρι το να έχει ομάδα του ΝΒΑ να δει παίκτη της σε κάποιο ματς να φτάνει διψήφιο νούμερο σε τρεις στατιστικές κατηγορίες εδώ και 8 χρόνια ή 633 ματς, πάει πολύ…

Χτες λοιπόν αυτό το αρνητικό και πολύ περίεργο ρεκόρ, έλαβε τέλος για την ομάδα του Μπρούκλιν. Οι Νετς μπορεί να έχασαν (106-102) από τους πολύ καλούς φέτος Ράπτορς, στο Τορόντο, αλλά επιτέλους είδαν παίκτη να κάνει triple double μετά τον Τέρενς Γουίλιαμς στις 9/4/2010.

Δράστης ήταν ο 22χρονος γκαρντ, Ντ’ Άντζελο Ράσελ που τελείωσε το ματς με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ. Δείτε το βίντεο με τα… ιστορικά κατορθώματα του Ράσελ που πέτυχε παράλληλα και το πρώτο triple double της 3ετούς καριέρας του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από