«Καρφί» Ίρβινγκ για Γιάννη – «Τυχαία ήταν το πόδι του σ’ αυτό το σημείο;» (vid)

Ο Καϊρί Ίρβινγκ ρωτήθηκε για την τριάδα των Νετς της οποίας αποτελεί μέλος κι έριξε τη σπόντα του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, υπονοώντας ότι είναι υπεύθυνος για τον περσινό τραυματισμό του.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν παίζει φέτος στα εντός έδρας ματς των Νετς, λόγω των κανόνων της Νέας Υόρκης για τους ανεμβολίαστους αθλητές και αυτό μάλλον του δημιουργεί εκνευρισμό.

Ο παίκτης του Μπρούκλιν ρωτήθηκε για ενδεχόμενες δυσκολίες στη συνύπαρξή του με Ντουράντ και Χάρντεν, με την απαντησή του να αφήνει υπονοούμενα για τον… Γιάννη Αντετοκούνμπο!. Συγκεκριμένα θεωρεί πως ο «Greek Freak» τοποθέτησε εσκεμμένα το πόδι του, ώστε να τραυματιστεί στα playoffs του 2021.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στα playoffs πέρυσι ο Τζέιμς Χάρντεν τραυματίστηκε. Έπειτα, πήγα για ένα σουτ και ο Γιάννης ήρθε. Το πόδι του έτυχε να βρίσκεται σε αυτό το σημείο;».

Προς υπεράσπιση του MVP των περσινών τελικών, η ιστοσελίδα «clutchpoints» έσπευσε να σημειώσει: «Ο Γιάννης ποτέ δεν ήταν «βρώμικος» παίκτης.

Παρά το γεγονός πως είναι πολύ ανταγωνιστικός, δεν είναι ο παίκτης που θα βλάψει τον αντίπαλο που θα βρεθεί στον δρόμο του. Επομένως, μπορούμε να φτάσουμε στο ασφαλές συμπέρασμα πως δεν τραυμάτισε επίτηδες τον Ίρβινγκ».

Θυμηθείτε εδώ τον τραυματισμό του:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από