Ρόμπεν : Το γκολ που έστειλε την Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League (vid)

Στις 7 Απριλίου του 2010 ο Άριεν Ρόμπεν έστειλε την Μπάγιερν Μονάχου στους 4 του Champions League.

Η ημέρα που το θέατρο των ονείρων έγινε θέατρο των εφιαλτών ήταν στις 7 Απριλίου 2010. Τότε που ο Άριεν Ρόμπεν με ένα υπέροχο γκολ έστειλε την Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League.

Το ματς για τη ρεβάνς του 2-1 του Μονάχου, είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τη Γιουνάιτεντ, καθώς προηγήθηκε με 2-0 πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα, οι Γκίμπσον στο 3′ και Νάνι στο 7′ είχαν βάλει τις βάσεις για την πρόκριση της αγγλικής ομάδας. Ήρθε και πάλι ο Πορτογάλος εξτρέμ στο 41′ να γράψει το 3-0 και να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες των Βαυαρών για πρόκριση.

Ωστόσο, ο Όλιτς στο 43′ αναζωπύρωσε τις ελπίδες της ομάδας του με το σκορ ημιχρόνου να είναι 3-1. Στο δεύτερο μέρος, το άγχος κυριάρχησε στις τάξεις των κόκκινων διαβόλων, ενώ οι Γερμανοί πίεζαν για να βάλουν το γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση.

Στο 74′ ήρθε ο Άριεν Ρόμπεν να παγώσει το κοινό στο Ολντ Τράφορντ δίνοντας την πρόκριση στην Μπάγιερν. Ο Ολλανδός άσος με μονοκόμματο αριστερό σουτ, έκλεισε το σπίτι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης!

Δείτε το τρομερό γκολ του:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από