Οι Παπανικολάου, Βεζένκοφ και ΜακΚίσικ κλήθηκαν από τη Euroleague να επιλέξουν τους αγαπημένους τους παίκτες από την ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στη νέα αγωνιστική περίοδο, με τη Euroleague να βάζει τους Ερυθρόλευκους αθλητές σε διάφορες καταστάσεις με αποτέλεσμα να προκύπτουν εντυπωσιακά βίντεο.
Σε ένα από αυτά, οι Κώστας Παπανικολάου, Σάσα Βεζένκοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ κλήθηκαν να επιλέξουν τους αγαπημένους τους παίκτες από την ομάδα ποδοσφαίρου των Πειραιωτών, επιλέγοντας και οι τρεις από έναν διαφορετικό ποδοσφαιριστή.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επέλεξε τον έτερο αρχηγό Παναγιώτη Ρέτσο με τον οποίο μοιράζονται τις ίδιες αρμοδιότητες. Ο Βούλγαρος φόργουορντ πήγε με τον γκολτζή των Ερυθρόλευκων, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ διάλεξε τον πολύ καλό του φίλο, Ροντινέι.
Δείτε το βίντεο:
Quick love from @Olympiacos_BC to @olympiacosfc 🫴 pic.twitter.com/Ub6OPmA8a3
— EuroLeague (@EuroLeague) September 25, 2025