TO10TV
O Ολυμπιακός πραγματοποιεί αυτή την ώρα την τελευταία του προπόνηση ενόψει της Λεβερκούζεν.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Λεβερκούζεν στην πρώτη αναμέτρηση των playoffs του Champions League, αύριο Τετάρτη (18/2, 22.00) και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα την τελευταία τους προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τις ασπιρίνες τις οποίες έχουν αντιμετωπίσει και στη διαδικασία της League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Νωρίτερα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε μαζί με τον Κοστίνια για την μεγάλη αναμέτρηση και δήλωσαν άκρως ανυπόμονοι για τη σέντρα του παιχνιδιού. Την παράσταση στην τελευταία προπόνηση έκλεψε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί που έκανε την εμφάνισή του με ξυρισμένο κεφάλι, άκρως ανανεωμένος για την μεγάλη «μάχη».
Δείτε βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από