Το μήνυμα του Μάριου Ηλιόπουλου στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την πρώτη τους νίκη στο Youth League κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Η Κ19 της ΑΕΚ έγραψε ιστορία καθώς πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Youth League με το 2-1 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μάριος Ηλιόπουλος μίλησε στα παιδιά του Περικλή Παπαπαναγή μέσω βιντεοκλήσης και τους έδωσε τα συγχαρητήριά του.
Διαβάστε επίσης: Οσμή σκανδάλου με FIFA, Τραμπ και Ινφαντίνο: Η αποκάλυψη των New York Times για το νοίκι των 28 εκατ δολαρίων
Στο τέλος μάλιστα αποθεώθηκε από τους ποδοσφαιριστές που σε αντίθεση με την πρώτη ομάδα, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και δεν θα μείνουν στην Αγγλία.
Όσα είπε ο Ηλιόπουλος:
«Όταν ήρθα και σας είδα στα Σπάτα, σας είπα ότι πρέπει να μπαίνετε στο γήπεδο σαν μονομάχοι! Εχω πει τέσσερις μαγικές λέξεις, να τις θυμάστε για όλη σας τη σταδιοδρομία! Υπομονή, επιμονή, πίστη και πάθος, αυτό πρέπει να το πιστέψεις για να γίνει! Είστε μάγκες, συγχαρητήρια, ελάτε πίσω με υψηλό ψυχικό σθένος και ψηλά το κεφάλι, για τις επόμενες κατακτήσεις!»