Άνοιξε λογαριασμό με την Τζουργκάρντεν στη Σουηδία ο Αλμύρας (vid)

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τζουργκάρντεν στη Σουηδία πέτυχε ο Χρήστος Αλμύρας σε παιχνίδι με την Μπρομαποϊκάρνα.

Μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με την Εθνική Ελπίδων, ο Χρήστος Αλμύρας άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Τζουργκάρντεν στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι.

Ο διεθνής άσος ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος Σουηδίας κόντρα στην Μπρομαποϊκάρνα και στο 9ο λεπτό βρήκε δίχτυα με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Εφαρμόζονται από την 8η αγωνιστική οι Goal-line cameras: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κάμερες γραμμής τέρματος

Στο 57ο λεπτό αντικαταστάθηκε έχοντας γενικά καλή παρουσία ως επιτελικός μέσος πίσω από τον φορ της ομάδας του.

Δείτε το γκολ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από