Ντιναμό Τιφλίδας – Τορπέντο Κιουταΐσι 0-1

Η Ντιναμό Τιφλίδας αντιμετώπιζε την Τορπέντο Κιουταϊσί κι ο νικητής κατακτούσε το πρωτάθλημα Γεωργίας. Το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Τορπέντο στο 94, όμως ο διαιτητής έβαλε φωτιά στο ματς με ένα μαϊμού πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Aπίστευτη εξέλιξη είχε η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Γεωργίας στην οποία η Ντιναμό Τιφλίδας και η Τορπέντο Κιουταϊσι αγωνίζονταν με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Τορπέντο ήθελε μόνο νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια, ενώ η Ντιναμό βολευόταν και με την ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 1-0 προς το τέλος της αναμέτρησης, αλλά στο 94ο λεπτό ο διαιτητής πήρε μια απόφαση που προκάλεσε χάος και φυσικά την αντίδραση των φιλοξενούμενων.

Καταλόγισε μαϊμού πέναλτι υπέρ της Ντιναμό Τιφλίδας, η οποία αν ευστοχούσε θα κατακτούσε το πρωτάθλημα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οτάρ Κιιεσβίλι γνωρίζοντας πως για να δώσει τον τίτλο στην ομάδα του έπρεπε απλά να ευστοχήσει. Η θεία δίκη όμως είχε διαφορετική άποψη, ο παίκτης της Ντιναμό έκανε κακή εκτέλεση κι απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Τορπέντο.

Ο ρέφερι αμέσως μετά σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν από την κόλαση στον παράδεισο και να παίρνουν το πρωτάθλημα Γεωργίας με ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από