Με Γκορέτσκα και Μίλερ τελειώνει από ημίχρονο την Άιντραχτ η Μπάγερν (vids)

Εύκολο έργο για την Μπάγερν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Άιντραχτ αφού χάρη στα γκολ των Γκορέτσκα και Μίλερ προηγείται με 2-0.

Η Ντόρτμουντ πέρασε νωρίτερα από την έδρα της Βόλφσμπουργκ, πλησίασε την Μπάγερν στον πόντο και μετέφερε το άγχος στους Βαυαρούς. Ή έτσι πίστευε τουλάχιστον.

Αυτό γιατί η Μπάγερν κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την Άιντραχτ και προηγήθηκε εύκολα με 2-0 χάρη σε γκολ των Γκορέτσκα και Μίλερ.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για το 1-0 στο 17′, όταν ο δεύτερος έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα από τα αριστερά, με τον Γκορέτσκα να πλασάρει υπέροχα στην κίνηση μέσα από την περιοχή. Αυτή ήταν μάλιστα η 17η ασίστ του Μίλερ που λίγο αργότερα έγινε και σκόρερ.

Στο 41′ από σέντρα του Ντέιβις, ο Γερμανός επιθετικός έκανε το 2-0 από κοντά και η Μπάγερν είναι αγκαλιά με ακόμη μία νίκη που θα την κρατήσει στο +4 από την Ντόρτμουντ.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Άιντραχτ είχε διαλύσει με 5-1 την Μπάγερν και μένει να δούμε κατά πόσο έχει… ξεχάσει εκείνο το αποτέλεσμα η ομάδα του Φλικ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από