Ολυμπιακός : Σε διπλό ταμπλό για τον άξονα

Ολυμπιακός : Σε διπλό ταμπλό για τον άξονα

Γουίλιαν Αράο και Μαριάνο Μπαρέιρο διεκδικούν μια θέση στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Άμεσα οι εξελίξεις με τον Βραζιλιάνο της Φλαμένγκο αλλά και τον Αργεντινό της Ρασίνγκ χωρίς να αποκλείεται και διπλό «χτύπημα».

Στο… φουλ δουλεύουν οι «μηχανές» στον Ολυμπιακό στον μεταγραφικό τομέα. Την ώρα που αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησης του Γιασίν Μεριά αλλά και οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Κούκα οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει στην τελική ευθεία και για την υπόθεση της ενίσχυσης τους στον άξονα.

Η γνωστή εδώ και καιρό υπόθεση του Γουίλιαν Αράο είναι στο προσκήνιο αλλά δεν είναι η μοναδική που εξετάζουν σοβαρά οι Πειραιώτες καθώς στο «κόλπο» είναι και ο 23χρονος Μαριάνο Μπαρέιρο της Ρασίνγκ.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μπορέσει να προσθέσει άμεσα στο δυναμικό του έναν από τους δύο Λατινοαμερικάνους άσους ώστε να ενισχυθεί και στον άξονα όπως αναμένει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Πάντως μόνο έκπληξη δεν θα είναι αν τελικά μπορέσει να αποκτήσει τόσο τον Γουίλιαν Αράο όσο και τον Μαριάνο Μπαρέιρο. Ο Βραζιλιάνος άσος της Φλαμένγκο για τον οποίο και σήμερα υπάρχουν κρίσιμες διαπραγματεύσεις είναι δημιουργικός χαφ, κυρίως 8αρι που μπορεί να καλύψει και τη θέση «6» ενώ ο Μπαρέιρο είναι «καθαρός κόφτης» που μάλιστα έχει αγωνιστεί ουκ ολίγες φορές στην καριέρα του και ως στόπερ!

Για τον Μπαρέιρο που βρίσκεται στην Ρασίνγκ από το 2015 κάνοντας μάλιστα πέρσι 38 συμμετοχές (το συμβόλαιο του λήγει το 2019) έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους ερυθρόλευκους με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Και οι δύο μεταγραφικές υποθέσεις για την ενίσχυση στον άξονα «τρέχουν» ταυτόχρονα με αυτή του Γουίλιαν Αράο να είναι πιο προχωρημένη καθώς «δουλεύεται» εδώ και καιρό. Σημερινές πληροφορίες άλλωστε αναφέρουν πως οι δυσκολίες που είχαν παρουσιαστεί πριν λίγες μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μπορούν κάλλιστα να ξεπεραστούν με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός «τρέχει» για τα καλά για την σημαντική προσθήκη στον άξονα και σύντομα και σε αυτό το «μέτωπο» αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις. Είτε με τον Γουίλιαν Αράο, είτε με τον Μπαρέιρο ή ακόμη και με τους δύο, αν όχι άμεσα τότε στην πορεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ