Γύρισαν Ελλάδα και έπιασαν δουλειά Ροντινέι και Τσικίνιο (pics)

Γύρισαν Ελλάδα και έπιασαν δουλειά Ροντινέι και Τσικίνιο (pics)

Οι Τσικίνιο και Ροντινέι επέστρεψαν στη χώρα μας και έπιασαν δουλειά, για να είναι έτοιμοι στις 29 Ιουνίου, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Στην Ελλάδα βρίσκονται οι Τσικίνιο και Ροντινέι, με τους δύο ποδοσφαιριστές να προπονούνται μαζί στο γήπεδο της Νίκαιας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.  Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο Βραζιλιάνος άσος επέστρεψαν στη χώρα μας και έπιασαν δουλειά, για να είναι έτοιμοι στις 29 Ιουνίου, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Φωτογραφίες από τις προπονήσεις τους στο γήπεδο του Ιωνικού ανέβασε στα social media ο Τσικίνιο, ενώ μαζί τους προπονείται επίσης ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο συμπατριώτης του Τσικίνιο είναι χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιανουάριο (23/1), όταν αποχώρησε από την βραζιλιάνικη Σπορτ Ρεσίφε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHIQUINHO (@chiquinho22_)

Τσικίνιο και Ροντινέι θα είναι και τη νέα σεζόν από τους βασικούς πυλώνες του Ολυμπιακού, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ποντάρει πολλά πάνω τους, προκειμένου οι Πειραιώτες να πετύχουν τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Τσικίνιο πέρσι πραγματοποίησε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ από την άλλη, ο Ροντινέι είχε 37 ματς, με 5 γκολ και 6 ασίστ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι μετά τα απαραίτητα εργομετρικά, θα ταξιδέψουν για την Ολλανδία στις 3 Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ