«Ο ΠΑΟΚ είναι ζόρικη ομάδα»

«Ο ΠΑΟΚ είναι ζόρικη ομάδα»

Ο Ρίκι Φαν Βόλφσφινκελ της Βασιλείας μίλησε για τα ματς με τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League.

Ένα από τα σημερινά αστέρια της Βασιλείας, την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League είναι ο Ρίκι Φαν Βόλφσφινκελ.

Ο Ολλανδός είχε προταθεί και στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2015, αλλά τότε ο Ιβάν Σαββίδης προτίμησε να φέρει στην Τούμπα τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο παίκτης της Βασιλείας μίλησε στον «ARENA FM 89.4» για τα ματς με τον ΠΑΟΚ.

Για το πόσο σημαντικό είναι να προκριθεί η ομάδα του στους ομίλους του Champions League είπε: «Και οι δυο ομάδες θέλουν να προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνουμε. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ζόρικη ομάδα, σε αυτήν την διοργάνωση δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και είναι δύσκολο να παίξουμε απέναντι του. Πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά σε λίγες ημέρες θα πρέπει να σκεφτόμαστε και τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Θα προσεγγίσουμε αργότερα πιο αναλυτικά αυτές τις αναμέτρησης. Προς το παρόν σκεφτόμαστε περισσότερο τους εαυτούς μας και πως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για την επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι, πως δεν θα είναι εύκολα ματς».

Για το τι περιμένει να αντιμετωπίσει στην Τούμπα με τους φίλους του ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε να έχει φοβερή ατμόσφαιρα στην Τούμπα, είναι ένα γήπεδο που όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν εκεί, ο ΠΑΟΚ είναι διάσημος για τον κόσμο του. Σε στάδια όπως αυτά είναι εξαιρετική η ατμόσφαιρα, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εκεί και θα είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να αγωνιστούμε Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο ματς».

Για το αν ισχύουν οι φήμες που έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του και ήταν σε συζητήσεις με τον ατζέντη του: «Υπήρξε περίοδος που κάποιοι σύλλογοι ήθελαν να με αποκτήσουν, αλλά εγώ είμαι προσηλωμένος στην δουλειά μου στην Βασιλεία, αν υπάρξει κάτι σημαντικό τότε μόνο θα μου μιλήσει ο ατζέντης μου για αυτό. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πάω στον ΠΑΟΚ. Διάβασα τα δημοσιεύματα που έλεγαν πως η ομάδα ενδιαφέρεται για εμένα, όμως αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος και ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει στο μέλλον, πάντως, προς το παρόν είμαι χαρούμενος στην Βασιλεία και περιμένω πως και πως να αντιμετωπίσω τον ΠΑΟΚ».

Για το τι ξέρει για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τα χαρακτηριστικά της ομάδας γενικότερα: «Αυτήν την στιγμή είμαστε ακόμη στην διαδικασία προετοιμασίας για το πρώτο παιχνίδι του ελβετικού πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα θα δούμε περισσότερο τον ΠΑΟΚ, ακόμη δεν ξέρουμε πράγματα για την ομάδα, αλλά θα επικεντρωθούμε τις επόμενες εβδομάδες αναλύοντας τους παίκτες του, τις αδυναμίες του και γενικότερα τα χαρακτηριστικά τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ