Η Παναχαϊκή αποχαιρέτησε τον Χαλκιά με μια αποθεωτική ανακοίνωση

Η Παναχαϊκή αποχαιρέτησε τον Χαλκιά με μια αποθεωτική ανακοίνωση

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Κώστα Χαλκιά, με μια αποθεωτική ανακοίνωση για τον πολύπειρο Έλληνα τερματοφύλακα.

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο Έλληνα τερματοφύλακα, Κώστα Χαλκιά. Ο 44χρονος άνηκε στην ιστορική ομάδα της Πάτρας από το καλοκαίρι του 2016, όταν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κώστα Κατσουράνη, παρότι βρισκόταν χωρίς ομάδα από το 2012.

Στην ανακοίνωσή του, ο σύλλογος της Πελοποννήσου τον χαρακτηρίζει «έναν από τους βασικούς και συνάμα καθοριστικούς πρωταγωνιστές στην πορεία της ομάδας» και τονίζει πως «παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού και αποτέλεσε ανεξάντλητη πηγή παραδειγματισμού».

Συνολικά κατέγραψε έξι εμφανίσεις με τη φανέλα της Παναχαϊκής, αφού αποκτήθηκε πρωτίστως για να συμβάλει με την εμπειρία του εντός των αποδυτηρίων. Έχει περάσει από Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Σμύρνης, Ηρακλή, Πόρτσμουθ, Μούρθια, Άρη και ΠΑΟΚ, ενώ το 2004 είχε βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει το τέλος συνεργασίας της με τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Κώστα Χαλκιά. Για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ η καθοριστική συμμετοχή του πρώην διεθνούς τερματοφύλακα στο εγχείρημα που ξεκίνησε το 2016 αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή.

Ο Κώστας Χαλκιάς με το ήθος και την αφοσίωση του αποτέλεσε έναν από τους βασικούς και συνάμα καθοριστικούς πρωταγωνιστές στην πορεία της ομάδας. Η εμβληματική προσωπικότητα του καθώς και η πλούσια σε εμπειρίες και παραστάσεις αγωνιστική του καριέρα συνέβαλλαν τα μέγιστα στην δημιουργία καλού κλίματος στα αποδυτήρια παραδίδοντας ο ίδιος μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Του οφείλουμε από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία του στην Ομάδα, η οποία θα αποτελεί ανεξάντλητη πηγή παραδειγματισμού. Η πόρτα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ θα παραμείνει ανοιχτή για τον Κώστα Χαλκιά και η προσφορά του σημείο αναφοράς για την πορεία της Ομάδας. Καλή συνέχεια, Κώστα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ