Πιθανή η επιστροφή του Καβάνι στη Νάπολι

Πιθανή η επιστροφή του Καβάνι στη Νάπολι

Ο Έντινσον Καβάνι ενδέχεται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν-Ζερμέν στη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου και η Νάπολι περιμένει στη... γωνία.

Ο Έντινσον Καβάνι ενδέχεται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν-Ζερμέν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, παρά την εξαιρετική σεζόν που διένυσε με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Γαλλίας. Οι Παριζιάνοι φέρονται διατεθειμένοι να φέρουν στο προσκήνιο τον Κιλιάν Εμπαπέ, ή ακόμη και να αποκτήσουν έναν ακόμη παίκτη για τη γραμμή κρούσης, ενώ η διαφαινόμενη κακή σχέση μεταξύ του Νεϊμάρ και του Ουρουγουανού φορ διαδραματίζει επίσης το ρόλο της.

Εφόσον τελικά μπει πωλητήριο στον 31χρονο επιθετικό, οι πρώτες ομάδες που θα περιμένουν στη… γωνία για να καταθέσουν προτάσεις θα είναι η Νάπολι και η Γιουβέντους, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Φυσικά, η πρώτη θα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, δεδομένου του συναισθηματικoύ δεσίματος του Καβάνι με τους φιλάθλους της, αφού είχε φορέσει τη φανέλα της την περίοδο 2010-2013. Εξάλλου, στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ουρουγουανός απέδειξε ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε άψογη κατάσταση.

Ο Καβάνι αποχώρησε από τη Νάπολι για την Παρί το 2013, έναντι 64.500.000 ευρώ. Αν και σχεδόν κάθε μεταγραφική περίοδο τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τους Παριζιάνους οργιάζουν, εκείνος έχει δεθεί με το κοινό της ομάδας και πλέον έχει κλείσει πενταετία στη γαλλική πρωτεύουσα. Με τη φανέλα της Παρί έχει πραγματοποιήσει 246 εμφανίσεις και έχει πετύχει 170 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ