Ντε Λαουρέντις: «Ο Σάρι ήθελε να… διαλύσει τη Νάπολι»

Ντε Λαουρέντις: «Ο Σάρι ήθελε να… διαλύσει τη Νάπολι»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σε νέες του δηλώσεις καταφέρθηκε ενάντια στον μέχρι πρότινος προπονητή των Παρτενοπέι Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο εκκεντρικός διοικητικός ηγέτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, βρέθηκε το Σάββατο (21/7) στη μπουτίκ της ομάδας και όταν οι οπαδοί του ζήτησαν να αποκτήσει τον Έντινσον Καβάνι, απάντησε «Εγώ είμαι ο Καβάνι της Νάπολι»!

Ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων που τώρα τελευταία δεν… χαρίζεται σε κανέναν αφού πρόσφατα χαρακτήρισε γέρους τους Καρίμ Μπενζεμά και  Άνχελ Ντι Μαρία. Και δεν σταματάει εδώ, αφού πρόσφατα επιτέθηκε στον μέχρι πρότινος προπονητή των Παρτενοπέι Μαουρίτσιο Σάρι υποστηρίζοντας ότι ο κόουτς ήθελε να αποσυνθέσει την ομάδα!

«Δεν μου άρεσε που είπε ότι και οι δύο κάναμε λάθη στον τρόπο που χειριστήκαμε το θέμα της αποχώρησής του, από την ομάδα. Εγώ δεν θεωρώ ότι έκανα λάθη. Είχε συμβόλαιο και συμπεριφερόταν απαράδεκτα απέναντι σε ορισμένους ποδοσφαιριστές. Εκείνοι του έδωσαν πολλά κι αυτός τους … έβγαζε το λάδι σε κάθε προπόνηση. Έπειτα, ήθελε να τους πάρει όλους με μεταγραφή στην Τσέλσι» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ