
Η ΕΟΚ θα συναντηθεί με τις ομάδες της Stoiximan GBL, όμως ο Παναθηναϊκός αναμένεται να μην παραστεί.
Αύριο Τρίτη (8/9) είναι προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιου, με τις ομάδες της Stoiximan GBL με σκοπό να συζητηθούν θέματα που αφορούν τη διαιτησία ενόψει της εκκίνησης του πρωταθλήματος.
Η συνάντησης όμως αναμένεται να έχει μία ηχηρή απουσία, αφού όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να παραστεί στη συνάντηση, εκφράζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του για την στελέχωση και τον τρόπο λειτουργείας της ΚΕΔ.
Διαβάστε επίσης: Με το «δεξί» το ντεμπούτο του Τζέιμς στη Εφές
Υπενθυμίζουμε πως οι συναντήσεις θα γίνουν σε τρία γκρουπ. Στο πρώτο γκρουπ βρίσκονται Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ, με ώρα προσέλευσης στις 12:15.
Στο δεύτερο γκρουπ θα είναι οι Προμηθέας, Περιστέρι, Μύκονος Betsson, Ηρακλής και Κολοσσός, οι οποίοι θα βρεθούν στα γραφεία της ΕΟΚ στις 13:30.
Tο τρίτο γκρουπ αποτελείται από την Kαρδίτσα, το Μαρούσι, τον Βίκο Ιωαννίνων και τη Δόξα Λευκάδας που θα συναντηθούν με τους διοικούντες της ΕΟΚ στις 14:30.



















