Ξεπέρασαν τις 18.000 τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ!

Ξεπέρασαν τις 18.000 τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ!

Με τις δύο περιόδους περιορισμένης διάθεσης βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων να κλείνουν τη Δευτέρα (1/8) και με την ελεύθερη διάθεση των διαρκείας να ξεκινά την Τετάρτη (3/8) η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως έχουν ήδη φύγει περισσότερες από 18.000 κάρτες για την «Opap Arena».

«Τρέλα» για ένα διαρκείας στην «Opap Arena-Αγιά Σοφιά»! Η ΑΕΚ μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 ολόκληρα χρόνια και ο κόσμος της εξαφανίζει τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Όπως ενημέρωσε η Ένωση, οι πωλήσεις από τις δύο πρώτες περιόδους που αφορούσαν σε εκείνους που είχαν προτεραιότητα, ξεπέρασαν τις 18.000 κι ενώ από αύριο (3/8) αρχίζει η ελεύθερη πώληση χωρίς περιορισμούς.

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί σταμάτησαν τη Σλάβια – Θα το τολμήσει ο Ιβάν;

Με την έναρξη της ελεύθερης διάθεσης, ουσιαστικά ξεκινάει και η ελεύθερη διάθεση μέσω διαδικτύου. Κάτι σημαντικό γιατί σε αυτόν τον τομέα λόγω της ανάγκης διαδικασίας επιβεβαίωσης, οι περιορισμοί ήταν στην πράξη ακόμη μεγαλύτεροι.

Όσο για το αν είναι ελεύθερος ο αριθμός των διαρκείας που θα διατεθούν, από την ΑΕΚ σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά σίγουρα υπάρχει αριθμός θέσεων που για διάφορους λόγους και για διάφορες ανάγκες, δεν θα ανοίξουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ