Αποκλειστικό: Ερχεται στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Αλεφ

Αποκλειστικό: Ερχεται στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Αλεφ

Οριστική συμφωνία με την Μπράγκα για τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο. Ερχεται «ζεστός» και έτοιμος ο Αλεφ, καθώς συμμετείχε σε όλη την προετοιμασία της πορτογαλικής ομάδας.

Με τη (σημερινή) επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ από το Κίελτσε της Πολωνίας, η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ επιφύλασσε διπλό «χτύπημα» στις μεταγραφές.

Πέρα από το deal με την Τορίνο για τον δανεισμό του Λούκας Μπογιέ (με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2019 πάνω από 4 εκατ. ευρώ), η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με την Μπράγκα για τον δανεισμό του Αλεφ. Μετά από μια εξαιρετική χρονιά στον Απόλλωνα Λεμεσού που τον… ανέβασε ως χαφ στην μεταγραφική αγορά. Κυρίως με όσα έκανε στους ομίλους του Europa League απέναντι σε Αταλάντα, Λιόν και Εβερτον, όπου έπαιξε μέχρι και σέντερ μπακ όταν χρειάστηκε στο 1-1 εντός με τους Ιταλούς.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος έρχεται στην ΑΕΚ με οψιόν αγοράς στα 2 εκατ.ευρώ το καλοκαίρι του 2019 και μέτρησε 36 παιχνίδια πέρυσι. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα αναμένεται (έως αύριο) στην Ελλάδα… ζεστός και έτοιμος να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της Ενωσης, μιας και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Μπράγκα από τα τέλη Ιουνίου, ενώ μέχρι και χθες έπαιξε και στο φιλικό με την Χαλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ